Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit

H. de Vries Boeken, de boekhandel met meer dan 100 jaar ervaring. Daarom koopt u bij ons:


 1. Het grootste aanbod boeken van Nederland.
 2. Onze vakspecialisten maken het u gemakkelijk om keuzes te maken uit dit enorme aanbod.
 3. Vandaag besteld, morgen in huis!
 4. Gemakkelijk bestellen en snelle levering.
 5. Bij H. de Vries Boeken, één van de grootste zelfstandige en mooiste boekhandels van Nederland, is altijd iets te beleven.
 6. Onze klantenservice die u snel en persoonlijk te woord staat.
 7. Wekelijkse nieuwsbrief

 1. Het grootste aanbod boeken van Nederland. 20 miljoen boeken, e-books, Printing On Demand, luisterboeken, en andere informatiedragers snel leverbaar via onze site.

 2. Deskundige redactie. Deze houdt u op de hoogte van het belangrijkste nieuws op boekengebied. Wij bieden u lijstjes met actuele titels en volgen voor u de nieuwsprogramma's en actualiteiten en maken een selectie.

 3. Vandaag besteld, morgen in huis. Bestellingen die u op werkdagen voor 20.15 uur plaatst, worden diezelfde dag nog verzonden en heeft u de volgende dag al in huis! Een groot deel van de Nederlandse boeken is binnen 24 uur leverbaar, van alle titels wordt de levertijd vermeld bij de titel. Indien een boek in voorraad is in één van onze winkels in Haarlem, Leiden of Den Haag wordt dit op de site getoond. U kunt het boek daar direct afhalen.

 4. Gemakkelijk bestellen, betalen en snelle levering.

  • - Verzending is gratis voor bestellingen vanaf € 20,-.
  • - U heeft de keuze om te betalen via iDEAL, met een automatische incasso, creditcard en Paypal.
   - Trouwe klanten kunnen ook met acceptgiro betalen.

 5. H. de Vries Boeken. Bij de Vries, één van de grootste zelfstandige en mooiste boekhandels van Nederland, is altijd wel iets te beleven. Als er een verkiezing van de mooiste boekwinkel van Nederland zou bestaan, zou die van H. de Vries Boeken aan de Gedempte Oude Gracht zonder twijfel in de prijzen vallen. Een winkel om je in onder te dompelen, bij weg te dromen en in te verdwijnen. De sfeer die hier is gecreëerd is van een pure oorspronkelijkheid, ontstaan door in een tijdsbestek van ruim 100 jaar de muren van maar liefst vijf winkelpandjes door te breken en tot één winkel te smeden. Alleen al om het de oudste brok muur van Haarlem te aanschouwen, is een bezoek aan De Vries de moeite waard.  Het karakter van de winkel, sinds 2005 voorzien van het predicaat "hofleverancier", wordt grotendeels bepaald door de blik in het verleden die je als bezoeker gegund wordt: De opengewerkte plafonds met afbladderende verf, het ruwe metselwerk, zware houten en kromgetrokken balken. Maar met de modern ingerichte binnentuin toont men aan ook van deze tijd te zijn.
  "Een winkel moet een beleving zijn. Een plek waar je graag komt, omdat er iets te zien en te doen is," vertelt winkelmanager en Beste Boekverkoper van het jaar 2012 Daan van der Valk. "We organiseren van alles om het hier voor de klanten aantrekkelijk te maken. Als er een nieuw kookboek gepresenteerd wordt, dekken we de tafel en kunnen de beschreven gerechten geproefd worden. En tijdens de maand van het spannende boek hebben we auteurs over de vloer die in een stemmige entourage lezingen geven en signeren."
  Het is verreweg het leukste om lijfelijk aanwezig te zijn en te grasduinen tussen zoveel boeken, je neer te vleien aan de leestafel of open haard en al bladerend je keuze te bepalen. Met of zonder vriendelijk advies van een deskundig medewerker. Wie daar om wat voor reden dan ook niet aan toekomt, kan ook via de webshop iets van die beleving ervaren. De Vries is er trots op over een grotere database te beschikken dan de bekendste internetwinkel. Maar met 30.000 titels permanent op voorraad is nee een van de weinige woorden die De Vries niet verkoopt! Bekijk de foto's van de verschillende activiteiten in de winkel op Facebook.

 6. Klantenservice. Tijdens werkdagen staat onze vakkundige klantenservice voor u klaar om u snel, adequaat en persoonlijk te helpen bij het bestelproces en om vragen te beantwoorden.

 7. Nieuwsbrief. Wekelijks versturen wij een digitale nieuwsbrief. Op deze manier blijft u op de hoogte van onze producten en diensten en worden speciale aanbiedingen gedaan.