Onderwerpen
![]() |
Voeg toe aan verlanglijst |
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Auteur: | Yvette van Boven |
---|---|
Prijs: | € 12,95 |
Bindwijze: | Boek, Gebonden |
Genre: | Koken |
Ligt deze titel in de winkel? | In voorraad bij: |
Publicatiedatum: | 15-01-2019 |
Beschrijving
Wat komt er allemaal uit de oven van Yvette van Boven? Soufflé van waterkers met roquefort, gevulde zeebaars, worstenbroodjes met ui en venkel, rabarber-amandelplaatcake - krijgt u al honger?
Twee jaar lang bedacht Yvette voor Volkskrant Magazine elke week een ovenrecept. Meer dan 50 van de lekkerste en leukste gerechten uit de serie zijn nu gebundeld in dit fijne boek. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn én voorzien van een mooie tekening met korte instructies. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraard wordt er ook zoet gebakken. Een heerlijk nieuw boek vol inspiratie.
Twee jaar lang bedacht Yvette voor Volkskrant Magazine elke week een ovenrecept. Meer dan 50 van de lekkerste en leukste gerechten uit de serie zijn nu gebundeld in dit fijne boek. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn én voorzien van een mooie tekening met korte instructies. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraard wordt er ook zoet gebakken. Een heerlijk nieuw boek vol inspiratie.
Details
Titel: | Uit de oven van Van Boven |
---|---|
Auteur: | Yvette van Boven |
Mediatype: | Boek |
Bindwijze: | Gebonden |
Taal: | Nederlands |
Uitgever: | Fontaine Uitgevers B.V. |
Publicatiedatum: | 15-01-2019 |
NUR: | Koken |
Gewicht: | 487 gr |
ISBN/ISBN13: | 9789059566798 |
Intern nummer: | 32110657 |
Recensie
Wat komt er allemaal uit de oven van Yvette van Boven? Soufflé van waterkers met roquefort,
gevulde zeebaars, worstenbroodjes met ui en venkel, rabarber-amandelplaatcake -krijgt u al honger?
Twee jaar lang bedacht Yvette voor Volkskrant Magazine elke week een ovenrecept. Meer dan 50 van de lekkerste en leukste gerechten uit de serie zijn nu gebundeld in dit fijne boek. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn én voorzien van een mooie tekening
met korte instructies. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraard wordt er ook zoet gebakken. Een heerlijk nieuw boek vol inspiratie.
gevulde zeebaars, worstenbroodjes met ui en venkel, rabarber-amandelplaatcake -krijgt u al honger?
Twee jaar lang bedacht Yvette voor Volkskrant Magazine elke week een ovenrecept. Meer dan 50 van de lekkerste en leukste gerechten uit de serie zijn nu gebundeld in dit fijne boek. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn én voorzien van een mooie tekening
met korte instructies. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraard wordt er ook zoet gebakken. Een heerlijk nieuw boek vol inspiratie.
Winkelvoorraad
In voorraad bij