Onderwerpen
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Auteur: | Yvette van Boven |
---|---|
Prijs: | € 19,95 (onder voorbehoud) |
Bindwijze: | Boek, Paperback |
Genre: | Koken |
Ligt deze titel in de winkel? | Dit artikel is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen. |
Publicatiedatum: | 06-11-2013 |
U kunt dit artikel niet meer bestellen
Beschrijving
'Home Made Winter'is een boek vol comfort food. Het is de opvolger van het met lof en prijzen overladen 'Home Made' en maakt samen met 'Home Made Zomer' het jaar rond.
Voor dit boek maakte Yvette van Boven, geïnspireerd door haar jeugd in Ierland en haar regelmatige verblijf in Frankrijk, een verzameling van gerechten waar uw hart weer warm van wordt. Ze geeft eenvoudige recepten voor klassiekers waarvan iedereen dacht dat ze lastig te maken zijn, zoals kroketten, pulled pork of appelcider. Stap voor stap begeleidt zij u bij het maken van boter, ossenworst of bijvoorbeeld baileys. Ook komen de winterse feestdagen aan bod waar Yvette een speciale band mee heeft: plumpudding voor Kerstmis, colcannon met Halloween, galette des rois met Driekoningen.
Net als bij 'Home Made' verzorgde Yvette alles aan dit uiterst persoonlijke kookboek zelf: ze deed de vormgeving, maakte de illustraties en bereidde alle gerechten voor de fotografie. De prachtige foto's werden gemaakt door haar man, fotograaf Oof Verschuren.
Yvette van Boven (Ierland, 1968) woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Haar succesvolle kookboeken, waaronder 'Home Made', werden met prijzen overladen en verschenen in Engelse, Duitse en Franse vertaling. Yvette is freelance foodstylist en receptuurschrijver en heeft samen met haar neef een restaurant in Amsterdam. Daarnaast illustreert ze voor boeken en bladen in binnen- en buitenland.
Voor dit boek maakte Yvette van Boven, geïnspireerd door haar jeugd in Ierland en haar regelmatige verblijf in Frankrijk, een verzameling van gerechten waar uw hart weer warm van wordt. Ze geeft eenvoudige recepten voor klassiekers waarvan iedereen dacht dat ze lastig te maken zijn, zoals kroketten, pulled pork of appelcider. Stap voor stap begeleidt zij u bij het maken van boter, ossenworst of bijvoorbeeld baileys. Ook komen de winterse feestdagen aan bod waar Yvette een speciale band mee heeft: plumpudding voor Kerstmis, colcannon met Halloween, galette des rois met Driekoningen.
Net als bij 'Home Made' verzorgde Yvette alles aan dit uiterst persoonlijke kookboek zelf: ze deed de vormgeving, maakte de illustraties en bereidde alle gerechten voor de fotografie. De prachtige foto's werden gemaakt door haar man, fotograaf Oof Verschuren.
Yvette van Boven (Ierland, 1968) woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Haar succesvolle kookboeken, waaronder 'Home Made', werden met prijzen overladen en verschenen in Engelse, Duitse en Franse vertaling. Yvette is freelance foodstylist en receptuurschrijver en heeft samen met haar neef een restaurant in Amsterdam. Daarnaast illustreert ze voor boeken en bladen in binnen- en buitenland.
Details
Titel: | Home made winter |
---|---|
Auteur: | Yvette van Boven |
Mediatype: | Boek |
Bindwijze: | Paperback |
Taal: | Nederlands |
Druk: | 1 |
Aantal pagina's: | 256 |
Uitgever: | Fontaine Uitgevers B.V. |
Publicatiedatum: | 06-11-2013 |
NUR: | Koken |
Gewicht: | 882 gr |
ISBN/ISBN13: | 9789059564763 |
Intern nummer: | 24831413 |
Extra informatie
Home Made Winter
Recensie
'Home Made Winter'is een boek vol comfort food. Het is de opvolger van het met lof en prijzen overladen 'Home Made' en maakt samen met 'Home Made Zomer' het jaar rond.
Voor dit boek maakte Yvette van Boven, geïnspireerd door haar jeugd in Ierland en haar regelmatige verblijf in Frankrijk, een verzameling van gerechten waar uw hart weer warm van wordt. Ze geeft eenvoudige recepten voor klassiekers waarvan iedereen dacht dat ze lastig te maken zijn, zoals kroketten, pulled pork of appelcider. Stap voor stap begeleidt zij u bij het maken van boter, ossenworst of bijvoorbeeld baileys. Ook komen de winterse feestdagen aan bod waar Yvette een speciale band mee heeft: plumpudding voor Kerstmis, colcannon met Halloween, galette des rois met Driekoningen.
Net als bij 'Home Made' verzorgde Yvette alles aan dit uiterst persoonlijke kookboek zelf: ze deed de vormgeving, maakte de illustraties en bereidde alle gerechten voor de fotografie. De prachtige foto's werden gemaakt door haar man, fotograaf Oof Verschuren.
Yvette van Boven (Ierland, 1968) woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Haar succesvolle kookboeken, waaronder 'Home Made', werden met prijzen overladen en verschenen in Engelse, Duitse en Franse vertaling. Yvette is freelance foodstylist en receptuurschrijver en heeft samen met haar neef een restaurant in Amsterdam. Daarnaast illustreert ze voor boeken en bladen in binnen- en buitenland.
Winkelvoorraad
Dit artikel is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.