Onderwerpen
All The Classics With Creative Variations
![]() |
Voeg toe aan verlanglijst |
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Auteur: | Dk |
---|---|
Prijs: | € 25,40 |
Bindwijze: | Boek, Gebonden |
Genre: | Basis kookboeken |
Ligt deze titel in de winkel? | Dit artikel is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen. |
Beschrijving
Featuring Sixty-eight Classic Dessert Recipes And Hundreds Of Exciting Variations, This Is A Comprehensive Book For Creating Easy And Delicious Sweet-treats.
Details
Titel: | Step-by-step Desserts |
---|---|
Auteur: | Dk |
Mediatype: | Boek |
Bindwijze: | Gebonden |
Taal: | Engels |
Aantal pagina's: | 304 |
Uitgever: | Dorling Kindersley Ltd |
NUR: | Basis kookboeken |
Afmetingen: | 264 x 223 x 36 |
Gewicht: | 1444 gr |
ISBN/ISBN13: | 9780241189092 |
Intern nummer: | 29948955 |
Biografie (woord)
Author of DK's bestselling Step-By-Step Baking and Pies and Tarts, Caroline Bretherton has a passion for fresh and stylish recipes. She founded her catering company Manna Food in 1996, and has worked as a cookery writer and consultant for over 6 years. Kristan Raines is an American recipe writer and photographer. She is author of the blog The Broken Bread, which was short-listed for Saveur's 2014 Best Baking and Desserts Blog.
Winkelvoorraad
Dit artikel is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.